kantung kosong dan tiada baby

sedikit perkongsian sedih😭 saya mngandung dan kandungan saya dh 9week, saya ada turun koko pada faraj, dan hari kedua koko makin bnyk. saya bercadang ke klinik untuk check. tp yang sedihnya kantung saya terletak elok di dlm rahim tp baby tadak dlm kantung. saya mngandung kosong sdgkan sbelum ni baby ada. saya berubat scara islam. hasil buatan orang, dia hisap dan ambik janin saya smpai tinggal kantung kosong😭😭 dan skrg saya dh mula turun pendarahan. saya ada pegi hospital, doc bg ubat kuat rahim dan peluang keguguran tu mmg 80% sb darah kluar. if still darah kluar doc akn bg injection. saya sgt sgt terkesan sb almost 1year kawin tunggu zuriat. 2 kali mngalami keguguran. minta jasa semua doakan untuk saya sntiasa dilindungi dri perbuatan org dan bagi kata smngat dkt sya😭😭

1 Balas

semoga Allah permudahkn urusan sis.. insyaAllah.. ada hikmahNYA.. yg manis akan dtg kemudian.. mna tau next pregnancy dpt twin.. 😘😘