Berikan 1 Kata Kata Semangat Untuk Saya.

Sedikit kecik hati dengan jawapan anak. Hmmm anak sulung nak masuk 2 tahun. Tanya dia sayang siapa. Then dia jawap sayang ayah atau ibu. Then jawap syg ayah.. And keep asking tanya ibu atau atok? Ibu atau mak (nenek)? Ibu atau mama (akak ipar) hmmm. And the answer bukan lah syg saya?.. Duduk dgn mentua. Everything dia ajar utk syg till sy ibu pon diaorg tak expose pasal IBU dia. Hmmm sedikit terlukaaa. Em ? ? ? ? ? Emmm korang faham kan situasi aku?

1 Balas

Awk kje ke? Ank perempuan ke awk? Biasa klau ank girl memg dia akn jwb mcm tu awk...n duduk dgn mertua (nenek) dia tu biasa la awk sbb dorg memg akn mnjakan lebih awk... Budak² ni dia biasa memg akn jwb ikot ap yg ad depan selalu... Awk xperlu nk ambik hati sgt sbnrnya sbb awk kne luangkan masa n manjakn dia pd saat yg septt nye je awk... Budak memg sll mcm tu awk... Just bg opinion sbb memg kbykn mcm tu...

5y ago

Itulah...