hospital bersalin

sedihnye saya rasa.due lg 4hari. tp hospital ampang suami tak blh teman isteri sampai kedalam.nak bersalin pun xblh teman. hanya hantar barang dekat luar sahaja.dah lah ni anak fst.

11 Balas

Sy 2 ari lepas bersalin pon suami xle msuk..sy da msuk wad pon suami still xle msuk...jaga jela perantaraan kami tok suami pas barang2..nasib suami tggu kt luo pintu bilik lb,dpt jumpe sekjap je bg hp...lepas tu tk bole jumpe..hanya discaj saje suami bole msuk

4y ago

Muo sis

Semalam kawan isteri kawan saya bersalin normal anak ke4. Dimaklumkan tak boleh teman dan melawat isteri lgsg. Dan saya sepatutnya admit hari ni esok ceaser tapi ditunda ke minggu depan. Sekarang saya 38week.

Sabar la.. biar kita nangis skrg jgn nangis dikemudian hari. Prevention is better than cure.. moga msia bebas covid so kita boleh jalani khdpn mcm biasa

Setahu saya musim covid-19 ni mana mana hospital en suami tidak dibenarkan teman isteri bersalin. Hmm sedihkan. Moga cepatlaa virus ni hilang 🙏🏼

4y ago

Ye betul tuu. Due bersalin bila? Moga dipermudahkan laa yee.

Mana2 hospital pun suami x blh tgu..hantar brg pun kt luar saja..semoga x stress sgt..dan dipermudahkan bersalin

Kawan sy kat labuan pun mcmtu. Bersalin sorang2 dan suami tak boleh melawat atau ada dlm labor room juga.

Tu lah..semua ni sbb covid19 jer..harap cepatlah masalah ni selesai..

Sbb covid 19..semoga dpermudahkan urusan sis

Smoga d permudah kan sis

Smoga dipermudahkan sis