bersabar lagi..

Sedih...datang bulan pula lagi...?hppy dah lewat 3hari

43 Balas

Sabar ya sis...sy pun pernah rasa yg sama...jgn cpt putus asa ya sis...try lg....smoga ada rezki sisn suami

In Shaa Allah Cuba lagi Semoga ada rezeki utk kita semua menimang cahaya mata sendiri Aaminn💖

Jangan sedih sis..sbb sis kena tahu..slagi sis period..mesti sis ada peluang lg nak pregnant

Semoga tabah sis... Saya pn tgu 3 tahun baru dapat merasa..... Sakitnya allah je tahu....

Saya pun sama jugak period due besok Sob. . Sob 😣😥 Kita usaha lagi ye sis 🙏🙏

Boleh iktihar dgn madu turkey dear. Boleh pm saya untuk info lebih lanjut ❤️

Sabar sis InshaAllah suatu hari nnt ada rezeki sis utk menimbang cahaya mata gak

sabar sis.. doa byk2.. sya pn ttc 5tahun baru pregnant. itu pn sya tak tau sya pregnant

5y ago

Bestnyee😢😢😢

Jgn putus asa sis. Masih berpeluang lg tu. Be happy n usaha lg k chaiyok!

sbr n sntiasa brdoa... insyaallah ade rezeki .... jgn mudah putus asa