sedih yg teramat

sedih sngt bila mnghrp utk hamil tpi blum ada rezeki , sayu jer pndg muka suami..bila baca experience para mommies rasa jeles sngt...bila la dpt rasa mcm tuu??? #sekadarberkongsi#pejuanggarisandua #seriusnanya

13 Balas

awak jgn sedih okay awak kena sentiasa happy supaya perkembangan hormon stabil bukan awak seorang je yang menantikan zuriat ramai lagi diluar sana yang menantikan zuriat tapi tak kunjung tiba.. mungkin selain zuriat allah beri yang lain cth dri soal rezeki, kesihatan, rumahtangga yang harmoni dn bnyk lagi yang allah beri cuma zuriat mungkin belum waktunya.. cth mcm sahabat saya 25 tahun dia tak dapat lagi zuriat bermacam² usaha dia buat langsung tk ada pergi check dua² subur tapi still belum dapat.. tapi dia redha mungkin allah ada perancangan yang terbaik buat dia dn alhamdulilah spjng 25 tahun menantikan zuriat dia tak pernh pun sekli ada gduh2 ngn suami ke apa ke bila tgok mereka dua dh mcm pasangan pengantin bru happy je pergi mna2 mesti sweet bgi mereka zuriat tk menjanjikn utk kita bahgia tpi pasangan lah yg akan sllu ada buat kita.. smoga awak dikurniakn zuriat yang comel dn sihat dimasa akan datang amin