sedih yg teramat

sedih sngt bila mnghrp utk hamil tpi blum ada rezeki , sayu jer pndg muka suami..bila baca experience para mommies rasa jeles sngt...bila la dpt rasa mcm tuu??? #sekadarberkongsi#pejuanggarisandua #seriusnanya

13 Balas

sabar mmy..sampai masa nanti Allah akan bagi jugak mmy rasa macam mana saatnya mengandung dan melahirkan zuriat sendiri. Allah tak kata pun,setiap pasangan yg berkahwin akan dikurniakan zuriat. ini ujian untuk mmy dan suami. sabar,tabah,redha dan ikhlas melaluinya. jangan putus asa untuk berdoa dan berusaha. adik saya dah 7 tahun menanti kehadiran zuriat. tapi masih juga belum ada rezeki untuk dia. dia dah buat checkup,dan doctor sahkan keduanya subur. cuma tulah..belum rezeki doa lagi,kan. apa kata mmy habiskan masa yg ada ni dgn pasangan. pi jalan² ke.. honeymoon ke. cuba rajinkan bersedekah dan niatkan untuk punya zuriat. tak pun minta org yg mmy bantu tu doakan semoga mmy dan suami dikurniakan zuriat. siapa tahu,doa dari insan lain Allah kabulkan. saya doakan, semoga satu saat nanti, mmy dikurniakan zuriat seperti pasangan yg lain.. Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y ago

tq siss🤍🤍🤍