GENDER BABY👦or👧

Sedih sngat ary ne...tdi doktor scan, n kata baby girls, alhamdulillah, sy x kisah pun lelaki or pempuan.... tp y sedihnya, suami mharapkan anak pertama kami adalah lelaki, bila dia usap perut sy, msty dia cakap "baby boy papa jgan nakal²...papa g kerja, baby jaga mama eh"....tdi ckp kat suami, ne kak yong, bkn abg long...trus lain muka suami, wlaupun suami ckp dia x kisah lelaki or pmpuan, tp air muka dia lain sgat... Serius menyesal, sbb bgtahu gender baby tdi... #maaf, sy skadar bkongsi perasaan

35 Balas

macam saya dlu laa . kmi suami isteri harapkan bby girl . hari2 sbut nama bby girl . tiba2 scan boy . suami ok ja . dia kata boy or girl sama jaa . jnji sihat . mntak2 la pregannt skrg ni girl ☺️☺️ .

Jgn sedih sis..pregnant ni mmg kita jadi sensitif lain macam sikit...tp awak tak salah apa pun..gender ni bgantung pd suami juga..n ank prempuan lbih rpat dgn ayah nya nnt..tahniah dpt awk junior... 💕

Sme sis.harapan ank ke3 ni boy.tp xmngrp dh.sbb nye hrtu scan nmpk mcm girl lagi.allh atur tu.msti trbaik buat kita..trma je...baby girl boleh pkai baju mcm fashion...rdho ye sis .

Xpe sis.. bykkn doa Tau.. InshaAllah..kuat smngt..sumenya ketentuanNYA..Mana Tau scan perempuan keluar lelaki..kuat sis..kot nant next year pregnant lg..siapa tahu kan..sis kuat tau

Suami sya harapkn ank prtama kami BBY GIRL,tapi sya belum scan lgi..sya bgtau suami,jgn terlalu mengharap nti kecewa..suami ckp,dia tak kisah pun bby apa sbnarnya boy ke girl..

Nnt baby dah keluar dia boleh lupa kan perasaan tu..puan jgn sedih sgt.normal je mcm tu..mcm sy mmg suka ank perempuan..kalau dpt lelaki pon sy senyum je..

Gender baby dr suami puan. Bkn puan . Puan jgn sedih sbb baby girl. Ckp kt suami puan jgn benak sgt. Sekolah hbis x

Terbalik pulak kite sis.. hubs mengharap sgt ank first ni dpat bby girl. Baru scan gender pagi tdi baby jelas tunjuk pistol.. 🤣

Apa yg Allah beri itu yg paling terbaik, yg Maha mengetahui tu Allah☺️ congrats sis ad baby girl. mesty cntik mcm sis

Adui..jnji baby sihat..rezeki tu d tangan allah..ppuan atau llaki..tetap zuriat dia..pikir matang sikit la....