Baby makan aiskrim

Sedara saya dah bagi anak dia makan aiskrim vanilla. Start dari baby tu umur 3 bulan lagi. Dia memang jenis yang langgar je semua benda. Kalau ditegur pun nanti dia melenting. Takda siapa berani nak tegur dia. Tapi saya kesian kat baby tu 😢😢

1 Balas

alaaa Sian nya dekat baby. tp nak buat mcm mana kalau parents nya sendiri yg bagi. kalau org lain, boleh lagi la kte nak tego. semoga baby nya sihat sihat sentiasa.