Susu Coklat

Sedap. Murah. Senang utk dibeli di kedai² runcit & farmasi. Kurang sesuai utk ibu gdm.

8 Balas

Saya dr awal pregnant smpai da nak masuk bln ke 7 Alhamdulillah serasi. Paling suka sbb senang lawas perot setiap hari.

susu anmum x berapa elok sbb kamdungan gula yg tggi..pakar pun ada mengatakan. Boleh rujuk kk masing2 ya mommies 😉

bg saya, antara anmum & enfamama. enfamama coklat lg sedap buat shake dgn air sejuk²..☺️☺️☺️

Baru beli semalam dan minum sebelum tidur. Pkul 4 pagi sakit perut pukul 6 pagi byk buang air besar

Saya pun tgh minum susu ni dari 5minggu hingga skarang 16minggu Alhamdulillah serasi

😀👍🏻

👍