Uri Bawah (18weeks)

Hi mommies. saya pregnant anak kedua dah 18 weeks tapi scan doktor kata kedudukan uri kat bawah. kalau masuk 7 bulan uri tak naik, kena cser. saya agak risau. anak first sebelum ni lahir normal, ok je semua. ada yg pernah mengalami tak? apa yg kita boleh buat untuk naik kan uri ? 😟

1 Balas

Sis toggeng atau banyakkan sujud lama. Boleh tgok youtube cara senaman untuk naikkan uri🥰 tapi rasanya boleh naik nanti uri tu. Mintak doa banyak2 InshaAllah boleh naik🤲🏻