Pregnant 6 weeks

Sebuln lebih x period rasa x sedap badan last buat test pregnant ade ade 2 line x puas hati jgk pegi klinik alhamdulilah doc ckp dh 6 minggu, bby first x thu sgt, #firstbaby

Pregnant 6 weeks
88 Balas

sya ggr sb drh hcg sya rendh doc ckp suspek luar rhim tp skrg kluar drh period doc ckp ggr ank ptma pula tu sya redha je

tahniah..sy period lewat beberap hari pn sy da cek upt..sbb period sy mmg on time...alhmdulillah..

congrates...jga diri...bykkn mmbca tntg ibu n janin...prkembangn janin dsb...klu rsa was2, google ja...

tahniah...take care... kalau mcm saya ni mcm mna pula eaaah...positive x..baby first juga...

4y ago

insyaallah positif.. try cek lg semggu cmtu msti line lg pekat... or leh try g klinik

alhamdulillah. tahniah. jaga diri. moga Allah permudahkan urusan sepanjang awak mengandung ni.

Boleh ke nak pergi scan bila baby baru masuk 5 weeks? Scan kat kk ke klinik swasta biasa?

4y ago

Sayaa check masa 5w dulu nmpak kantung jee.. Saja g scan, nak double confirm je.. Sbb anak 1st.. Hehe

alhamdulillah. tahniah. jaga diri, jaga makan. moga dipermudahkan urusan sepanjang kehamilan

Tahniah.. Jaga diri.. Kalau boleh stop dulu bersama dgn suami utk first trimester nie.. 💕

Samalah saya test pregnant 2time..Last2 g check kat klinik sah saya mengandung 2bulan

ada tak sapa2 mcm.saya baru mengandung ada kluar air sikit je air putih jernih

3y ago

maybe sbb awk belum period lg kut.. sy pun xtau sy first time pregnant