PLEASE..JAGA HATI ORG2 HAMIL..

Sebenarnya sy nak luah dlm group ni knp ramai ibu2 sini GEMAR KOMEN yg menyakiti hati ibu2 yg lain.. lagi2 SOALAN ADAKAH IBU ITU HAMIL.. or apa2 laa soalan.. kadang2 ibu tu ingn support dari ibu2 lain bukannya tempat ibu2 lain tu menyakiti hatinyaaa.. kalau xada benda baik nak komen JANGAN KOMEN! Kita xtahu apa yg dia alami sebelum ini.. sekian 🥰

21 Balas

betul tuuu . kadang ada setengah ibu2 yg first pregnancy nk tnya pendapat apa2 pasal pregnancy pun , bgi komen yg bukan2 .. tk hormat org langsung .. bila org tnya elok2 , jawab elok2 .. tanak sharing better diam

betul tu. setuju sangat. kalau salah, boleh tegur dengan cara baik jugak kan. setuju kalau tak ada benda baik nak comment, baik tak payah comment drpd menyakitkan hati org . 😁

Nauzubillahiminzalik.. Semoga Allah SWT pelihara ibu² daripada sifat² yang tidak baik. Aamiin Allah Ya Mujib 💕

Kenapa ya, ada apa saya terlepas berita ke ? Hadeh morning sickness tengah teruk 2 nya ni , asik baring saja

4y ago

Tq

Soalan 'ADAKAH IBU ITU HAMIL?' Jumpa la nujum kalau nak suruh tilik pregnant or tak. 🙄

4y ago

tah nya main libatkan nak ayah dia pulak . dah tentu² perangai owner comment ni mmg x leh nak adjust . bukan salah mak ayah dia . dia mmg jenis negative biarkan je dia . sbb tu sakit hati sangat dia kena perli pasal mak ayah . poor her . nk suh org ckp baik² dgn dia while dia butthurt bila ckp buruk psal dia . kesian ...

xde beza pon korg sbnrnya dgn kitaorg. tgk cara korg reply p0n. takyah acah baik lah ye

4y ago

betul tu. ✅

btul sy stujuh

btul tu.. 😣

Boooooooooooo. 🙄

4y ago

jangan meroyan sis. Banyak bersabar.☺️

ya btol