opk

Sebenarnya mcmana cara nak tgk result opk yaa.. Dr start kita last haid...kesuburan kita dr x terang sampai terang atau pun terang trus mkin pudar...cntoh klu kita xda rezeki nk dekat haid..opk mkin terang atau pudar??

1 Balas

Habis period, esok petang opk. Memang akan pudar. Kalau dua2 line naik sama terang itu hari subur sis. Esoknya dah tak sama terang, itu dah dpo 1. Time subur sampai dpo 10 tu sis pulun la bersama. Then stop bersama untuk kasi peluang disenyawakan. Kalau jadi alhamdulillah, kalau period, cuba lagi ok 😇 Better buat opk time 5ptg - 6ptg cmtu. Konsisten time. Upt better buat kencing pertama waktu pukul 6pg.

5y ago

Tq sis..