Baby berak lendir darah

Sebelum tu sy minta maaf gmbr tak berapa sopan, sy nak tanya ada tak mommies yg anak 2month++ berak berlendir darah? Sy dh pegi klinik tpi doctor kata normal baby berak ada darah sbb perkembangan baby. Dah 3 hari mcm tu tpi baby sy sihat tak demam. Cuma berak cmpur darah je. Sy risau dgn baby sy ada apa2 nnti 🥺🥺 harap ada yg membantu jawab soalan sy ye 😣

Baby berak lendir darah
2 Balas

mana boleh normal. segala darah yg keluar dri bdn mana normal nye. boleh je terus pg emergency. anak sye x de pulak berak bedarah. dari lahir xde langsung berdarah.

12mo ago

sama. baby sy pun tak pernah berak berdarah. keluar darah bukan benda normal😅 apo la doktor tu. tunjuk pic ni bila bawa ke emergency nanti ya. at least kalau doc sana suruh pantau dulu & ckp takda apa, lega sikit dah dpt 2nd opinion.

macam mana baby sekarang?