Rasa macam cucuk di bahagian kiri perut

7minggu pregnant tapi rasa sakit mcm kene cucuk2 belah kiri. Normal ke? Sbb baru anak pertama.

6 Balas

normal sis , sebap rahim mmbesar . selagi takde pendarahan okay je . tapi kalau sakit sangat boleh pergi cek dekat klinik , lebih puas hati . heheheh

Same tp smlm up ngative. Sblom ni dah 2kali check positive. Skrg ada kat kk. Doakan sy ye 🥲

Selagi no bleeding its normal. Sebab rahim membesar. Tapi kalau berterusan better refer dr

sama la. sy 7 minggu rasa mcm kna cucuk2 belah kiri ni tpi kjp2 ilang

Sama la sis Benda Ni normal ke

sama sis dah g scan ke