Nak Tanya...

Sebelum ni sye ade cek upt positif lepastu sekarang negatif balik.. ade hari positif ade hari negatif.. Kenapa ye? Takde bleeding ape semua.. Dan sye fully breastfeeding.. last period 30/9 .. pernah dengar kandungan luar rahim.. itu yang tengah takut.. harap membantu.. pernah scan masa 26/10 belum cukup sebulan ..Dr kata tak nmpk ape .. dalaman alhamdulillah semua okay.. apa sye patut buat ye skrg? Terasa denyut di perut ..Dan perut pun nmpk buncit sikit sebab Masa anak pertama pun mcm tu baru start kandungan perut nmpk buncit.. #pleasehelp

2 Balas

sama mcm saya last. haid 13.9 scan pada 6.11 bru ni xde nmpk apa..doktr mintl saya tunggu lgi 2minggu bt lgi upt atau scan... klau ikut saya dh 9minggu 6hri dh nie...semoga ada rezeki saya..

3y ago

inshaa Allah sesama ye ❤️

Upt paling terbaru dpt negatif ke positif? Sbb kalau nk kira 30/9 utk skrg ni dh lama sgt, patutnya upt dh makin terang, dan scan pun boleh nampak dah. Ada repeat scan tk lepas 26/10 tu?

3y ago

hari ni pagi cek balik positif sis .. dah tak scan lepas tu .. ingat habis bulan ni