PENAH GUGUR 2X😭

Sebelum Ni Sy dah gugur 2x..ni Hamil kali ke3..Sy Mohon ibu preggy dlm ni doakan Sy agar Sy Hamil yg ni xde gugur2 dah sbb ni Baru Ank first Sy😭😭

6 Balas

Sy gugur 6 kali. Dan sekarang try positif dan jaga diri. Semoga kali ni menjadi. In sha Allahh sama sama kita berdoa semoga ada harapan untuk melahirkan zuriat. Aaaaamiinn

semoga semuanya baik2 saja.. awak jgn risau sangat tau.. nnti boleh effect baby.. awak fikir positive je.. in sha allah semua dipermudah.. amiin

Aminnn...semoga semuanya baik2 ja..sy pon pernah gugur 1x..pregnant kali ni risau sgt2..mcm2 dok pikir...tkut jd mcm sblum ni..doakan sy juga yee...

5mo ago

sama sy pn pernah gugur 1X preg kali ni memang sgt2 risau tp xblh stress pikir nanti bby susah nk berkembang so kita serah kat allah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 inshaallah baik2 shaja❤️

kita samaaaaa 😭 semoga rezeki kita utk melahirkan zuriat kali nii...

Moga dipermudahkan momny.. bby kuat inshaAllah

Cb ambl ubt kuatkn rhim sbb hstory ggur