Adakah depo punca faraj jadi kering dan gatal?

Sebelum ni sy ambil pil..dan kemudian tukar ke depo 2x, dan spnjg pengambilan tu sy dapati faraj sy jadi kering dan tersangat gatal. Adakah itu berkait rapat. Dan ubat ap yg dpt atasi masalah itu.. spnjg mkn pil tiada sebarang masalah. Tetapi bila tukar ke depo keadaan menjadi seperti itu. Adakah itu normal. Adakah ramai yg seperti Sy?

2 Balas

xpasti awak. sy ambik depo juga. tp xjadi mcm awak. cuma period sy jadi tingtong je

not sure