Gatal selepas suntikan perancang depo-provera

Haii mommies , nak tanya adakah yang perna naik gatal² seluruh badan mcm dlm gmbr ni selepas ambil suntikan perancang ? Kalau ada cuba share apa ubat mommies guna untuk hilangkan gatal² tue .. saya lepas ambil suntikan perancang depo ni habis 1 badan naik gatal yang teramat 😑 #pleasehelp #bantusharing #advicepls

Gatal selepas suntikan perancang depo-provera
2 Balas

sy x mik peramcang apa2 lgi skng ni .. masih berpntang 1buln 10hri .. pun naik gtal2 mcm tuh .. mcm monyet dh tergaru2 😑😑

xsesuai la tu