sujud syukur

Sebelum ni jumpa pakar sebulan sekali. Sekarang pakar kanak2 ubah kepada 2 bulan sekali sebab bacaan fungsi hati dah semakin menurun #neonatal hepatitis syndrome

5 Balas

Hi sis. Boleh share pengalaman tak? Sbb anak sy mungkin suspect neonatal hepatitis syndrome. Umur sebulan skrg. Bacaan fungsi hati dia xcantik sgt..

1y ago

up... sis boleh share pengalaman sis. ank sy doktor suspect biliary atresia sebab bacaan fungsi hati tak normal.

sis blh share x mcmmn rawatan ...ank sy pon nurse call td fungsi hati xcantik jgk... stress ni,,luse kna pegi jumpa doktor

1y ago

up... any update?. ank sy pun doktor bgitau result darah fungsi hati xnormal. n suspect biliary atresia.

Alhamdulillah syukur 💕

alhamdulillah

Alhamdulilah