Anak 1 tahun 😩

Sebelum ni anak saya pemakan tapi masuk 1 tahun nasi semua tak nak.. habis diluahkan balik.. dah hias warna warni, macam2 cara pun tak mau makan. Sekarang minum susu je. Berat turun mendadak. Help me guys. #bantujawab #ingintahu

4 Balas

Bagi saya ni normal phase untuk toddler. Cuba check gusi atau mulut anak awak. Boleh share menu apa dan tekstur apa yang bagi?

1w ago

Ouhh normal phase.. baik2.. maaf lah anak first 😅 banyak taktahu.. dia ada 4 gigi, taktahu lah kalau ada nk tumbuh lagi ke.. selalu dia makan je nasi2, ayam, udang, buah and so on.. tapi ni langsung taknak.. roti pun x nak.. dari texture lembut sampai pejal semua x mau.. dia nak susu je.. tu risau 😩