Apakah nama yang hampir menjadi nama anak anda?

Sebelum nama anak anda yang sekarang, mesti ada pilihan nama lain yang hampir menjadi namanya. Anda masih ingat tak nama tu? Jom kongsikan nama tersebut di bawah!

Apakah nama yang hampir menjadi nama anak anda?
24 Balas

Sy plan nk letak nma damia imani.. Maksud dia pn cntik.. tp suami pulak berkenan nma aisyah , mk mntua pulak suka nama Aaira .. Bila digabung jd lah " Aisyah Aaira " ( bermaksud: hidup bahagia , mulia dihormati ) alhamdulillah anak sy pn suka nma tu ♥ .. Nasib sy x letak damia imani .. Klau tak bnyk pulak nmanya nanti 😄

Saya nak nama Arif, tapi husband tak bagi sebab ada kawan dia nama Arif juga yg pernah sukakan saya zaman sekolah dulu hahahahaha walhal saya tak teringat langsung kawan dia tu 😂

Baby boy sy byk nama haha daddy dia teramatlah excited. Hajat nk mula dari huruf A. Ammar, Aariz, Amzar, mcm²... last² keluar la sketul Uwais Al Qarny 👶🏻

ADWA RAFIQI.. Tapi keluar lain.. scan boy keluar girl... jadilah AYRA ARQISHA. insyaAllah anak kedua ADHWA MUSA.. due bulan 4 thun depan..

2y ago

perut mmg nampak mcm boy.. perangai time preg pon sama.. jenis mknn yg sy nak pon mmg nampak mcm boy.. scan mmg nampak bbird.. hmm keluar girl.. rezeki Allah kan..

bnyk pilihan tidak nak namakan Aidan Yusuf tapi cousin dia nama Yusuf takut sama pulak alih² keluarlah seketul Aidan maleeq

awal sy nak letak muhammad nuqman, tapi husband minat sgt nama haiqal, so gabung jelah muhammad nuqman haiqal 🥰🥰

Nur Hanis Shahida ❤️ Tapi letak Nur Hanis jaa 🤣 Abah dia kata Shahida tu letak anak seterusnyaa 🥴

Nak letak nama Rizqi tapi sebab bff nama anak dia Rifqi takut lebih kurang je jadi tukar nama lain🤭

Nama belakang antara pilihan nya Safiya. Tapi Safiya tu dah ramai guna so suami tak jadi ambil hehe

Saya suka sangat nama Adam. Tapi husband tak setuju sebab nanti sama nama dengan cousin dia