Baby songsang

Sebelom ni check up kedudukan baby okay kepala memang da bawah.. tapi bile masuk 35week tiba² kepala baby duk atas, repeat scan 36w tetap sama takda perubahan. Lusa cukup 37w doc da bg surat refer hospital.. soalan sy adakah doc akan cuba pusingkn bby dlu atau terus emergency czer? Ada tak ibu² berpengalaman begini? Boleh share tak? #gdmondiets

1 Balas

biasa doc pakar hospital akan pusingkan dulu .. kalau masih tetap sama kedudukan jalan terakhir czer