Dalam 10bulan tak period tp tak pregnant?

Sebelom kahwin memang period tak teratur, tp biasanya lewat dlm 2,3bulan paling lama. Tp sejak kahwin dekat 10bulan tak period. Last period 24.5.2019 - 4.6.2019 (12hari) before kahwin. Kahwin 13.6.2020. And tak datang period tp tak pregnant. Period dtg pulak 22.2.2020 - 10.3.2020 (18hari). And sekarang ni period tak datang pulak??‍♀️??‍♀️ nak check klinik takut sbb ade bidan kampung kata mcm ade ketumbuhan cyst dlm 3cm katanya. So teruskan berubat kampung dgn dia, ikut pantang dia, bila pergi jumpa kali bidan kata dah takde, tp kene datang lagi sekali anggaran sebelom tempoh cecah 3bulan. Tp during MCO ni, tak dapat pergi lagi, sekarang dah 2bulan, tinggal lagi 1bulan. Ada ape2 cadangan utk sy tak? ??‍♀️??‍♀️

2 Balas

Say sarankan sis jumpa Doktr. Cyst ni normal. Biasa doktr akan bg ubat untuk bg kita period dan sarankan kita jaga mkn InshaAllah cyst akan mengecut. Dont worry

Cadangan terbaik...mohon rujuk doktor... Dengan teknologi Sekarang doc boleh rawat sebarang masalah Puan...inshaAllah.