Nak tanya normal ke baby ade benjolan dalam baby punya puting susu ...baby girl sebelan kiri ..

Sebelah kanan tak ade biasa ke ....

6 Balas

Newborn ke? If newborn yg minum susu ibu is normal sbb dia dpt skali hormon bgkak susu ibu tu… Ank sy pon bgkak breast dia dua2 blah masa dlm pantang tu sbb susu sy merih sgt time tu 😅 check up kat kk nurse kata normal ja..jgn cucuk2 puting baby tu.. Lama2 nnt bgkak tu surut sendiri

7mo ago

ouh ok tq bagi tahu ye

baby sy ade. jgn picit. nnt boleh jd infection. kalau makin beso n merah, better bawa p klinik. kalau xde merah n x membeso, biarkan. mcm saya. saya biarkan. lama2 dia hilang sendiri

7mo ago

InshaAllah xde pepe. anak 1sy sy picit. makin picit makin beso. lama2 ilang

MCM benjolan dalam puting baby MCM bergerak ...dalam buah dada MCM tu lah...

Tak fahm soalan awak sis. Baby ada benjolan baby puting susu?

7mo ago

ye betul tu

Better pegi klinik sis..

baby berapa bulan sis

7mo ago

newborn 20 hari