Tak tahu pregnant ke tak

Sebb sebelom nie pernah cek positif macam ni, rasa ragu2 pregnant ke tak? Hehe period belom mai lagi.. lagi 3hari tarikh period.. ada tak mcm saya 😊#pleasehelp

Tak tahu pregnant ke tak
4 Balas

Sis sama cm saya , sebelum period sy check sbb mama sy tngok sy mcm tk berapa sehat time tuu keja nk meloya , period selalu dtg 4 hb lps check 1hb tu excited plus terkejut dpt tau tengah kandungkan satu nyawa dlm rahim , bersyukur sngt ❤️ skrg kandungan dh 5 bulan ☺️

3y ago

Tkpe sis apapun sis jgn buat kerja berat2 je , klau ad rezki sis adlah tuu sbb mmg positif , semoga allah permudhkan urusan sis ❤️

InsyaAllah positif pregnant dh tu. Tp boleh je nk to be sure untuk check semula bila dah due period. Klu ada history of miscarriage kena bykkan berehat awal awal ni. Tahniah 😁

3y ago

Ya sebb sya da gugur 2kali.. nak scan takut kantung tak nmpak lagi .. tq ya 🥰

Pregnant ni…digital pon dh tunjukkan “pregnant”..normal tu sis,sy dulu 1w bfore pon dh naik double btw CONGRATE

3y ago

Sebb sya pernah keguguran.. tu yang jdi takot sgt2.. nk scan mesti xnmpak kantung lagi 😊

insyaAllah..semoga selamat hamil hingga melahirkan..😊