Hai saya nak tanya mcm mna posisi tidur untuk ibu mengndung susah sanggat sekarng mahu tidor

Sebab tidak selesa

2 Balas

Tidur posisi mengiring ke kanan atau kiri. Kiri lebih bagus sebab saluran darah jalan dgn baik. Tapi kalau selesa mengiring ke kanan pun okay. Asal kan jangan telentang. Untuk bawah 28 minggu okay lagi kalau sekali sekala nak tidur telentang. 😊

mengiring...kalau nk pusing , hati3 ya..slow2 ke tgh dan iring blah 1 lagi