Ada tak yang macam saya,bila tengah bersama dengan suami,kita rasa sakit dalam rahim..

Sebab saya dah lambat period,,adakah tu salah satu tanda sedang hamil?#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

4 Balas

lebih baik pergi check ,sbb klau bersama xkan skit dkt rahim,dy akan skit dkt kwsan miss v je..nk thu kepastian sis kena pergi jumpa doc lh untk details lebih lanjut..

Ada banyak faktor tu puan. Jika nak tahu hamil, buat UPT. Jika curious, boleh je buat scan bahagian rahim OK

2y ago

🌻

Tak normal je bunyinya. Saya tak sakit pun mcm sis. Pergi jumpa doktor sis. Hope you well.

2y ago

dah 2 minggu

takot ade sakit lain..