Air putih tak boleh minum lansung. Adaa tips ke utk minum air apa biar gula tak tinggi jugak

Sebab da bape kali kena panas dlm kurang air

2 Balas

kalau xblh minum air dmsk dgn cerek...atau air coway , cuckoo dan apa shj air dr ditapis..puan blh try minum air mineral water..kekdg air yg ada dkt rumah tu kita xblh nk telan..tp bila try mineral.water baru boleh xde rs payau dan sbgainya esp ms pregnant..jnji bdn tak alami hydration.mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sy letak sanquick tanpa gula..mmg susah nk minum air putih