Jantina bayi

Skrg kandungan sya dijangka 20 minggu. Boleh sya tahu bila jantina baby dpt diketahui? Skrg ni sya pun excited tengok brg baby dimana mana. Risau beli pula sbb gender blom tahu lagi

2 Balas

Cantik sgt dh tu nak scan sis.. Sbb saya 17w pun dah nampak gender.. Sis search sonobee kt google, book appointment kt cawangan terdekat, scan gender rm18 je no hidden charge 😁

2y ago

Hi awak kalau still tak nampak gender mcm mana ye? Pregnant week 21

20 minggu dh blh scan sis.. blh bt details scan..