harga scan melihat jantina baby berapa ye diklinik swasta...? #maafbertanya. 30w.

scan jantina

7 Balas

swasta 3d,4d,5d rm199...klu 2d bwh 100 rasenye..sbb sy guna panel..x tau hrga brp utk 2d..tp klu 3d,4d,5d tu rm199..ikut usia kndungan n bilangan ank dlm prut...

try google sonobee. cari area berdekatan rumah. sonobee ni murah berbanding normal price swasta . tapi series mmg murah. kalau scan jantina 2d baru rm18 je

9mo ago

setujuuuu, sy buat details scan rm88 jeee. kalau scan gender je murah sgt2.

Bergantung pada klinik. Tempat saya RM15. Awak boleh call klinik yang awak nak pergi tu. Lagi tepat infonya

hi dekat klinik eid sofea ada promo 5d scan termasuk scan gender rm50

kalau dekat tempat Sy 2d untuk tengok jantina rm45...

Kalau saya selalu kena rm50

Pergi sonobee rm18 je