Kantung kosong @ 8 weeks+

Scan di private clinic, doc kata kantung kosong suruh repeat semula lepas dua minggu. Normal ke ni ? #firstbaby #1stimemom

Kantung kosong @ 8 weeks+
8 Balas

sama mcm sy dlu, ikut trikh piyed 8w+ ...scan kntung aje ad..tpi kntung bulat elok..doc kta nk buang..tpi dia kta suruh mai repeat scan lgi 2 minggu...rupanya bby xikut trikh piyed..lewat 3w...so, masa yg nmpk kntyng tu je baru 4w+

Same. Baru scan utk 8 weeks td, kosong and size 7 weeks. Repeat bln depan. InsyaAllah normal sbb mase first pregnancy scan 7 weeks lebih pn kantung kosong. 10 weeks baru nmpk baby.

Sorry sis. Kantung dah tak cantik. Untuk kantung yg dah besar saiz 8 weeks sepatutnya dah ada janin kat dalam

3y ago

kan tulis situ empty gestational sac..tukang scan dh tulis maksud dia nmpk mcm tula

saya masa scan, ada tp kecik sgt lg. dtg lagi 2minggu baru nampak. nanti awak pi lagi tau 2minggu kang

sy pun mcm tu msa tu... try scan 2 minggu lg... insyallah, nnt ad janin tu...fikir baik2, doa baik2...

saya scn memula 6w..lepas tu doc surh dtg lepas 2 mggu..scan bru ad nmpk..sebb nk cnfm kn bpe mggu

Masih awal.. Tgu dah 10week cuba scan lagi..

Masih awal , saya 10week baru nmpak