Beby Girl

Scan Dapat Anak Perempuan.. Seronok Nye.. Sbb Anak Dua2 Laki.. Ni Baru Nk Merasa Perempuan.. Alhamdullilah

40 Balas

Alhamdullilh dapat girl..tahniah sis sy pun harap2 dapat girl lg bru2 nie scan xnmpk lg.Lgpun ank sy dahh tiga boys n 1girl ..doakan sy juga yerk smoga dpt girl bleh buat kwan kakaknye...☺☺

Sis , nak tgok gmbr scan boleh ? Sebab saye anak first . first scan kt klinik luar doc ckp girl , pergi kk pulak doc ckp laki . Confused 😂😂😂

Alhamdulillah tahniah..sma la kita scan 32 minggu doktor kta gergirl..skrg dh ad 2 hero..kli nie dpt gak geng mama.

alhamdulillah tahniah sis...sma mcm sy juga..ank first dgn second boy..alhamdulillah baru lpas scan nmpk gugurl..

Alhamdulillah... Srnok nye... Doa kn sya jgk mudah2han yg no3 nie blh beby girl mcm sis... Sya dh ada 2 boy...

Sy mengharapkan bby boy..anak sy 2 org sblm ni girl..scan dr awal smpi nk dkt due ni, xtnjuk pla..skrg da 38weeks...

5y ago

Same la.. harap2 dpt bby boy.. p detail scan hr tu kt girl..

Alhamdulillah... doakan sy dpt baby girl jugak. teringin sgt baby girl. sbelum ni, dua boy

Bestnyer bby girl..saya tgh mengharap bby girl..2org anak sebelum ni boy..scan baru ni x nmpk gender

Tahniah sis, doakn sy jg muda²han dpt baby girl yg ke3 ni. 1 & 2 boy harap yg ke3 girl la😊

Alhamdulillah. Tahniah Mommy! Semoga sihat both of u Mommy and Baby 🥰