Pendarahan seperti period

Scan d hospital, kantung masih d atas & dinding rahim tebal.. doctor bg nasihat bykkan rehat & beri ubat kuat rahim.. apa sbnrnya punca pndarahan ni? Perlu ka sya risau? Ada sesiapa yg pernah mengalami? Sya minggu ke 7 #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Perlu sebab boleh sebabkan keguguran

8mo ago

mcm sya masa 8minggu tp kantung kecil saiz 6minggu,setiap hari mmg ada kluar lendir darah tapi xbyk tp stiap kali kencing akn keluar.pergi buat tvs doc ckp gugur sbb bby xde heart beat. Doc ckp bkn sbb kita yg jd gugur,tp kromosom tu yg xelok untk jd bby,bila kromosom tu xelok dia sndri akk gugur lbh baik mcm tu dari hamil berisiko. so momy jgn risau ok semoga dipermudahkn urusan..inshaAllah..sya ttc 6 tahun,lps tu gugur ni alhmadulilah 6 tahun lps tu baru lekat lg..alhmdulilah..