Kandungan 5 Minggu 5 Hari Memang Mulai Terasa Pening Sangat Ka?

Sblum tw mngndung , oke ja buat keja d rmh macam biasaa... Setelah tahu prgnant masa tu kndungn baru 4 minggu . . Masih oke jugaa . Xda pening2 yang teruk.. Sakit kepala saja . . Tetapi skg masuk 5 minggu, mcm makin hari makin pening sakit kplaa yg x bole bawa bincang dah.. Normal ka ?

2 Balas

Setiap org x sama mama.. saya dulu xda sgt mabuk.. x igt pregnant week brapa, sakit kepala sangat.. sampai 3 hari berturut... Terpaksa telan panadol sebijik baru okay.. utk tempoh sebulan jugak.. rasa berdenyut² kepala..

Normal, saya jg masuk 5minggu mulai dtg morning sickness nya, pening, mual, muntah, hari2 cuman bisa baring saja sampai 3 bulan. Haha. Masing2 orang beda2, semoga sis cpt lewat morning sickness nya.