39 minggu tanda nak bersalin ade kena mengena ke ?

Sblum ni ade keluar macm lendir jernih pekat . Smlm pulak lepas bersama dengan suami ade keluar darah sikit jadi saya konfius sbb dalam pada masa yang sama sblum tu contraction dtg kejap pastu kejap hilang sakit belakang kiri kanan ade je x kena ,dan lepas dari bersama tu pinggang sakit je, darah pun takde da. Baby gerak okay je .perlu ke saya ke hospital skrg ni? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

mcm tnda2 jugk tu sis.. kira kekerapan dtg cntration tu.. sbb sis pn da 39week kn..lgi da ada tnde drh n lendir..