darah coklat

Sblm sy cerita, sy akn consult doktor hari ni juga. Cuma sblm tu sy nk tanya pengalaman para ibu sekalian, kndungan sy baru 7w+, dlm sejam selepas sy bersam dgn suami, ade drh warna coklat2 cair. Tp perut tak sakit apa2 pon, sp2 ade pengalaman sila share. #tryrilek #fuhhh

1 Balas

Bleh jd normal @ tak normal ( tanda keguguran)..Awl2 nie klau bleh elakkan brsama sbb kdg2 ad org rahim xkuat..stgh org ok je..sy dah 5bln bru brani brsama..sbb sblum nie awl2 prgnt brsama lpas tue gugur so fobia skit