Buat scanning pada usia kandungan 24minggu6hari...

Sblm nie dh buat scanning baby pada usia kandungan 24minggu6hari tp jantina masih x nmpk lagi... Kne tunggu lgi sebulan dua utk tgk jantina baby ke??? #taksabarnakbelibajubaby

2 Balas

Tak. Klu awk ada budget boleh buat detail scan, inshaAllah sonographer akn check & beri jwpn pd awk. mcm kes sy, tiap kali scan mesti bby kepit xnk tunjuk. Jadi masa 32w (means paling lewat) utk tahu jantina & detail/5d scan, baru la nmpk.

2y ago

Haah klinik swasta yg khas utk ibu mengandung. Boleh search & call klinik yg ada kt area awk utk tanya rate.

scan kat swasta je sis. Sy dh scan masa 20w ngan 24w. dua2 dh nmpak jantina