Hi mommy, siapa pena ada size baby kecil? 39minggu 4 hari

Sblm ni check up kat klinik swasta je, semua check up ok, tapi hari ni pegi hospital kerajaan check up sbab ada rasa period cramp, bukaan pun baru 1cm, tapi scan kat hospital kerajaan kata baby kecil la🥲🥲, kata baru 34 minggu, perut pun nampak kecil, air ketuban pun kurang. Risauuu

2 Balas

Sama dgn saya 39minggu 4hari , tpi sbelum bersalin scan okay ja , Dr ckp berat baby 2.9kg . time bersalin baby hanya 2.25kg ja

2y ago

alhamdulillah 😍, taniah sis 🥰

cuba try scan kt klinik swasta lain plak. bukan scan kt klinik swasta yg sis checkup tu. tgk dyeorg kata apa

2y ago

Terima kasih..❤️❤️