sharing

assalam mommy and mommy to be semua.. saja nak share kes kwn saya ni, haritu dia pegi scan kat klinik swasta, then doc detect air ketuban kurang, doc terus buat surat utk refer kat hospital.. lepas tu kwn saya pegi hospital serdang, tp jadi makin geram bila doc tu tanya knapa scan kat klinik swasta tu! dah tu boleh pulak ckp takda apa2 ni.. nasihat apa pon tak, haishhh.. so harini kawan check up kat KK, doc situ dah check mmg air ketuban kurang.. incase jadi apa2 kat kwn saya tu nak salahkan sapa ye ??

1 Balas

Salahkan doc hospital yg sengal marah g cek kat swasta tu. Surat dah ada kan. Bukan dtg lenggang kangkung.

3y ago

sy plak doc detect air ketuban ngam2. dah g hospital n diorg bg masa seminggu lg utk repeat check up. moga bby ok n selamat bersalin. now dah 35w n kena bersalin 38w sbb ada gdm..