Nak tanya nipple cream penting ke ?

Sbb tk beli lagi hahahah#SeriusTanya

4 Balas

penting awak. saya lepas bersalin lepas baby nyusu memang akan sapu. baby sedut macam vacuum , so dekat nipple memang akan sakit , merah , crack. Boleh try palmer nipple cream , so far best , nk nyusu takyah cuci / lap

3w ago

mmg selamat ye awk ? klau lepas kita sapu tu bby terus menyusu takpe ye ? sbb sy pon tengah sakit jgk ni bahagian nipple bby asyik nk mengempeng je

beli je stanby. incase sakit nt boleh trus sapu

klu nipple crack. its the best solution