Betul ke ibu mengandung tk bole mkn udang? Sebab ape ye

Sbb suami org madura dia tk bgi mkn

25 Balas

boleh makan. selagi awak tak de alergik dgn seafood. jangan makanan yg raw ataupon separuh masak je☺️

Makan je sis selagi awak tak alergik. Itu x boleh ini x boleh nnt anaknya kecik lagi nurse bising

Tk prna dngr klau udang tp klau ketam xleh org kata tahlah sy mkn juga asal x brlbihan hahhahaha

mungkin adat bangsa madura kot.. sbb rasanya udang blh mkn sebb sumber protein..

apa2 makanan pun kena makan dengan sederhana. saya makan je udang. alhamdulillah okay je.

Tak pernah dgr pula udang x blh mkn.. melainkan awk ade alergik..

saya baru makan udang masak merah aritu .. saya tkde alahan

boleh je makan udang. cumanya saya tak berani makan ketam

bleh sis, asal mkn dlm kuantiti yng terkawal..

Boleh jer makan asalkan takda alergik 😊