boleh ke tgh mngndung 2bln siang ikan?

Sbb kt rmh tkda spa nk mnta tlg utk siang ikan klau suami bkerja

2 Balas

First time baca soalan mcm ni. Boleh ja takda masalah. Ada org siang ikan ddk bwh. Bersila. Kalau tak selesa berdiri la. Ikut keselesaan.

Boleh. Kenapa tak boleh pula?

5mo ago

I see. Tak pernah tahu pula saya. Selalunya pantang larang ni berkait rapat dengan adat dan kepercayaan orang dulu. Takde kaitan dengan medical. Plus saya Muslim, dalam ajaran kami tiada pantang larang macam tu. Itu dipanggil khurafat atau superstitious.