Nk tnya mommy’s smua , lw sdh 7 bln lbih baby dlm perut mmg kurang gerak ka @ mcm mna???

Sbb my baby jrang dh gerak semenjak balik kmpg ni dri 19hb smpi la ke hari ni ?? risau ni ??

2 Balas

Sllunye 7 bln kite dah start buat pergerakan baby. Dlm buku pink ada schedule pergerakan baby. Klau within 12hrs baby x gerak.. Sis supposedly kne direct g hspital buat checkup. Takut ape2 jd kat kndungan.. Nie ape yg nurse saya inform la..

Kalau tak cukup 10 kali gerak kena pergi klinik dah tau sis. Kena pantau gerak dia