Hilang selera makan

Says baru masuk 6 weeks tapi tekak asyik Tak nak telan makanan. Makan bubur pun sesuap dua saja sehari. Macam mana nak make sure baby dapat nutrisi cukup utk growth ya ? Normal ke mcm ni? #firstbaby

2 Balas

normal sis.. first trimester memang cmni.. xlalu mkn asyik muntah2 je.. amalkn minum susu ibu hamil better anmum materna.. dia akan ckupkn nutrisi.. and jgn skip mkn ubat dari klinik bagi.. and bnyakkn mkn makanan tinggi zat besi..