Maternity pad

Saye tengah survey maternity pad yang selese untuk bersalin nanti. Ibu2 boleh suggestkan tak maternity pad mane yang selese dan senang untuk pakai ?

21 Balas

Drh byk awal2 ni amik jnis pant nnti dh slow2 blh tukar pkai yg biasa.kkau yg pant xmudah bocor

pureen.. tebal dan lembut.. senang nanti kalau bergesel dgn jahitan x sakit sngt sbb lembut.

sya pakai pureen plastik pink atau plastik putih tu je, tebal, besar, lembut.

Saya pakai pureen maternity pads. Yang dalam dia ada 20pcs

Kotex maternity.. Ade saiznye.. Mmg selesa sgt..

sy pkai pureen lpas 2 mnggu sy pkai pad biasa je

kalau saya,saya suka pureen maternity pad

pureen maternity pad mcm pampers ya?

saya biasa pakai pad overnite je...

Pakai kotex yg sarung tu je