Set Bersalin

Hi saye nk tnye sikit set bersalin yg mna sesuai untuk turunkan berat badan ye.. Sebab berat saya naik banyak wktu preggy ni?

1 Balas

Akk pun masih tercari-cari Dik.. Set bersalin yg sesuai utk akk... Ada tak ada.. Makan berpada disetiap hidangan.. Dan pastikn tidak bergoreng.. Buat kuah rasem pun ok.. Sedap n ada masam2..🤤😚 Pantang jgn makan yg berminyak.. Amik kuah rebusan, sup n ikan or ayam panggang..😉