Cubaan hamil

Saye baru 2 hari lewat dtg bulan tnda2 mual ke ape tk ade lgi tpi saya mudah emosi atau lebih kepada emosi tidak terkawa sering pening kepala rasa letih setiap hari ...tp saya harap sya pregnant tu impian saye doakan sye ye semoga saye positif pregnant #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

InsyaAllah saya doakan smoga ada rezeki sis .. try check upt. Saya prnah keguguran last year. Skrng ni dah pregnant 9w dah. So far baby sihat jantung pun dah nmpak. Doakan saya and baby sihat kuat ye amin.

1y ago

aminn sis sihat2 selalu ye

Aminnn...semoga kita semua dapat mengandung...saya pun kalii pertama...dah nak masuk 8 minggu tapii scan nampak kosong...

1y ago

Aminnn....

ameen sis doakan saya juga

insyaAllah