xde mase

Saye ad temujanji dngan misi tapi xbleh pergi suami asyik sibuk je. Nk driver xpndai,xpe k tak pergi chek ye..skrg da 21 weeks lbih..sy tkut nti misi mrh plk..sb dlm bku tu dye ad tlis trikh.klu xg chek bby xde ape2kn

22 Balas

Naik grab @ mycar je sis.. Sy setiap kali checkup naik tu je.. Kesihatan baby dan sis penting... 😊😊

Saya kalau suami tak ada saya naik bas je kalau sis nak jimat la. Ada duit lebih naik grab hihi

Tulh klu ad tmujanji xpergi rse laen plk..risau plk..xpelh nati try col klinik tkar trikh

Grab kn ade... Baby dh smkin mmbesar tu kalau blh jgn skip temujanji dgn misi

Kita xthu keadaan baby dkt dalam.. Sis pegi laa naik teksi or grab..

first baby awak , carik lah masa . checkup tak lama pun awak .

Call nurse.. tgk nnt dorg bg date baru @ dtg rumah check.

cuba gak la sis cr masa.. penting pemeriksaan kt KK tu..

Call kk ckp xleh dtg date tu...nati dorg bg date bru

5y ago

Yeke. Ok nati sy try..tq..

Klinik jauh ke... Naik la teksi ke grab