9 hari delay period hari ke 7 dah cek upt negative

saya xpernah delay period sampai macam ni..anak dah sorg..bulan 8 delay 2 hari dri tarikh app ni..tapi bulan 9 delay 9 hari dah..sy cek dh masa hari ke 7 tapi negatif.. nak tanya ada tak org lain cek upt awl2 xdetect lg pregnant ka tak..hari ke berapa yg cek baru tau pregnant atau kes macam sya ni perubahan hormon?

3 Balas

Period lmbt tk semestinya pregnant sis. Kdg2 perubahan hormon dlm badan. Kene kenal bdn sendiri mcm mana ☺️

2y ago

Lepas bersalin lagi hormon lain.. Masa nak dapat anak no 2 susah.. Anak sulung dgn no 2 jarak 2 tahun 6 bulan.. Anak no 2 baru setahun.. Saya pregnant pulak masa dia 6 bulan

kak cek upt keberapa hari bru dpt positive kak???

10mo ago

kakak period tapi pregnant?? kakak pegi scan ka baru tau kakak pregnant ka cek upt juga?

Hi. Sis pregnant ke yg delay niV

10mo ago

kakak cek upt hari keberapa baru dpt positive?